Liten blir stor

Tänk.. När vi flyttade hit fick jag lyfta dig mellan stolparna... Hjälp vad tiden går fort!! ❤️


Dåliga samvetet

Syster yster är på besök från Tyskland, något som inte händer alltför ofta. Vi fick möjlighet att äta lunch och shoppa lite bara hon och jag en stund på Emporia.

Efter en något besviken smakupplevelse, gick vi runt bland butikerna. Michaela provade en del kläder och jag köpte lite produkter till håret för att se om det kan bli någon ordning på det med nu när resten av mig börjar arta sig. Jag kom också på att mina jeans är 'no more' och jag behöver nya... Så det blev även ett par jeans och två par leggings med. Inte jättemycket, tycker kanske ni. Men när man bortprioriterat sig själv i fem år, sett till endast det nödvändigaste, gett allt till någon annan, utan en enda tanke på sig själv, blir det med ens jobbigt. Jag ville gå tillbaka och lämna tillbaka vad jag köpt hela vägen hem. Fortfarande sitter jag och ifrågasätter nödvändigheten i de saker jag köpt. 

Varför ska jag inte få tänka på mig själv ibland? Varför får inte en förälder vara en människa ibland, en person som vem som helst, utan att behöva ifrågasätta eller ifrågasättas i kärleken till sitt barn? Varför får inte föräldrar älska sig själv med? 

Var rädd om dig själv <3
En mammas lott...

Igår fyllde mamma år och vi gick på Malmö Opera och såg Rebecca. Föreställningen var otroligt bra och även om jag tittade på telefonen varje tillfälle som gavs för att försäkra mig om att Philip inte orsakar kaos hos grannarna, så kunde jag ändå slappna av och fokusera på föreställningen.

När föreställningen var slut, och resten av sällskapet ville gå och ta något att dricka, ville jag bara åka hem. Jag hade varit vaken sedan innan 04,00 och uppe sedan 4,30 och jag förstod att jag inte skulle få någon väldigt lång sovmorgon idag heller ;) Därför fick min syster och pappa köra mig hem, innan de kunde fortsätta kvällen... 

Att vara heltidsarbetande småbarnsförälder ger verkligen ett tillstånd av kronisk trötthet... Men oavsett hur många oroliga tankar som rullar, hur många kvällar som blir tidiga, hur många tillställningar som blir 'avbrutna' och hur många nätter med störd sömn, så skulle man aldrig vilja vara utan den guldklimp som ligger och snusar så gott där i sin säng, som skänker så mycket kärlek dygnets alla timmar.

Kärlek starkare än du någonsin trott var möjlig <3
RSS 2.0