Flyttproblem...?

Jag fick för en tid sedan ett fint kontrakt på en mysig lägenhet i Malmö. Kontraktet sa från 1 mars, men nuvarande hyresgäst ville flytta ut redan sista januari (ge mig tillträde 1 februari)... Så jag började packa, handla hem möbler jag saknade och belamrade mamma och pappas hus med allt möjligt jag behövde. Jag byggde upp en dröm om hur jag skulle möblera.

Allt var klart och planen var att flytta på fredag, när nuvarande hyresgästen berättar att hans jobb har gjort det omöjligt för honom att hämta sina möbler den här veckan, vilket medföljer att det inte blir slutbesiktning vilket betyder ingen inflytt!

Jag som såg så fram emot att flytta in den här helgen och mysa med bästa sonen innan detta eviga pendlande börjar!
Jag hoppas att allt flyter härifrån, och att vi är inflyttade nästa helg!

<3 Over and out <3


Naglar

Har nyss varit hos min underbara nagelbyggare och vän och sitter nu och njuter av synen av mina fräscha naglar. Tänk så mycket fräscha naglar signalerar... Välfärd, proffsig, ja vissa säger till och med att naglarna speglar din person...
Jag funderar... På alla de som inte har råd, som inte har tid ork eller möjlighet att bry sig om sina naglar. Är detta ett tecken på fattigdom och misär?

Jag tycker fortfarande att jag ser fräschare ut med fina proffsigt skötta naglar. Men tycker inte att du ser ut att leva i misär för att du har klippta, bitna, eller rivna naglar.
Speglar personligheten...? Ja kanske...

<3 Var glad för den du är <3


Början på slutet av min utbildning <3

Nu har också jag avancerat i min utbildning... Två terminer kvar innan det är tid att leta sig en arbetsplats, den första som legitimerad Lärare! Och jag tycker, hittills att de kurser som ska läsas dessa terminer verkar spännande och utvecklande :)

Tänk att även jag kommer bli färdig med min utbildning! Det trodde väl ingen, när jag hoppade av i mars 2008?!

<3 Början på slutet <3


RSS 2.0