Tenta, tenta, tenta... och ZUMBA!!

Jag har nu i tre dagar (inkl söndag) skrivit på en omtenta som ska vara inlämnad på onsdag kväll.

Mitt i min ångest i torsdags, inför tentan som skulle läggas upp på fredagen, får jag en lycklig överraskning av min Zumba-instruktör. Hon tyckte att jag skulle bestämma vad vi skulle dansa till för låt. Och jag som hade bestämt mig för att hålla truten. Ni som känner mig vet att det är helt omöjligt för mig att hålla truten i sammanhang där jag trivs... som på zumbapassen ;) Men som ni förstår så misslyckades jag hålla tyst även den dagen... dock inte riktigt mitt fel ;)

Med den glädjen jag fått, gick jag hem och började tentan i fredags. Och kände mig inte så nedstämd som jag hade gjort innan. Vi får väl se om det hjälpte att klara tentan med ;) Det är ju fjärde gången (inkl förra studietiden) jag skriver den nu. :( Men jag tar en paus på onsdag också och beger mig ner till träningen för att bygga upp motivationen att avsluta tentan på kvällen.

Kan knappt vänta tills den här utbildningen är slut och jag är färdig lärare!!!

<3 Life is ment to be big fun <3


Slokörad student...

Det var en slokörad student som igår äntligen hittade sin tenta på it's learning. Den låg där med både betyg och komentarer både skrivet I tentan och bredvid. Det var tydligt att det var jag som "tyckte för mycket" utan att hänvisa till någon giltig hänvisning. Men jag känner ändå att jag vill diskutera med min handledare om hur jag tolkat hans komentarer.

Ett litet mail skickade jag också till honom, för att be om ursäkt för att jag hade brusat upp och anklagat honom för att ha missat mig. (även om jag faktiskt inte visste att jag skulle leta där)

När jag läste hans komentarer kom jag fram till att det inte var så mycket som var tokigt, utan det var mest mitt tyckande utan hänvisning. Då borde jag ju klara av min tenta nästa gång!! Bara jag får tala med Mikael innan så att allt är klart till omtentan den 26 augusti.

Nu satsar jag gärnet för att klara nästa tenta och INTE tycka för mycket!!!

RSS 2.0