Helg fylld med hästar, katter och min älskade lilla prins...

Nu har vi varit hos mamma och pappa från fredag till måndag för att ta hand om hästar och katter. Mamma och pappa var i Tyskland och hälsade på hos Michan som ju bor där och skulle tävla i helgen. Tre mysiga dagar tillsammans med familjen, två busiga hästar och massa massa (fyra) mysiga  katter. Philip ÄLSKADE det!!
Han klappade hästarna, drog katterna i öronen och svansen, och rev ner dvd-skivor och böcker från hyllorna. Han har även nu börjat övningsgå
Lillkatten Alfons kom och lade sig i Philips knä, som sken upp som en sol och började klappa honom för glatta livet (läs ovan hur). 
Sally gick och gömde sig under badrumshyllorna bara för att upptäcka att Philip ju kan "ta sig fram till mig ändå". Suck, tänkte hon och gick iväg så fort hon såg honom.
Ponnyn Kina vägrade gå in från hagen och sprang runt och busade. Hon tyckte nog att jag behövde bättra på konditionen.  
Det var en mycket lyckad helg helt enkelt! Men sömn... Hmmm...

Att det skulle bli lite problem med Philips kvällsrutiner, visste vi... Han har problem att somna borta och vill INTE sova i resesängen.

Första kvällen satt Emil och gungade honom till sömns i gästsängen innan han lade honom ner. Andra kvällen somnade Philip i bilen på väg hem från ett kalas.
Och igår satt Emil åter igen (jag var på tjejmiddag) och sjöng för honom.
Alla dagar har han sovit middag på oss och sedan i bilen på resor till olika evenemang. Men i det stora hela så gick det ändå ganska bra och jag är mycket nöjd med hur duktig Philip är!!

Hmf... tills det var tid att sova (ja han är trött) hemma som vanligt ikväll. Han var supertrött och fick därför sin välling för natten... Nu har det gått en timme och Philip ligger nu återigen hos Emil i soffan i vardagsrummet (har kommit upp från sängen igen), trött men kan inte komma till ro... Suck! Hoppas att han somnar snart...
Det är synd att Philips sömn ska komma till skada när han ändå har haft en superrolig helg full av bus.
Vänjer han sig när han blir äldre?
<3<3

Kommentarer
Postat av: karro

clara ville inte helersova i resesängen, den är ju så hård.. men vi provade att även ha med oss madrassen ill spjällsängen, eller ett tjockt täcke i botten, blir ju mjukare.. sen gick det mkt bättre att hon sov i den... visst sen tror jag alla barn konstrar när dom är borta..

2010-05-18 @ 07:16:42
URL: http://karroliiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0