"Tryck så dansar jag"

Idag hade vi en supermysig eftermiddag/kväll tillsammans med Robin, Alexandra och lilla Izabelle. Det var tänkt att vi skulle grilla och kanske kunna sitta ute... Vi fick nöja oss med en av två!
Vi började med att ses på City Gross där vi handlade tillsammans det vi behövde för en lyckad middag. Sen gick vi hem till oss. Killarna (de över 1 år) grillade på innergården medan jag och Alexandra försökte underhålla de små samtidigt som vi hackade salladen och blandade såser.

Philip ÄLSKADE att leka med Izabelle eftersom de kunde klättra över varandra, kramas och... ja tro det eller ej men jag tyckte till och med att Philip gav henne en puss vid några tillfällen. :) Love is in the air!!! <3

När vi senare satt och åt efterrätten och Philips (Iza brydde sig inte. Tyckte nog inte om) majskrokar var slut (för dagen) satte vi en speldosa framför honom på bordet. Och precis som vanligt så satte han igång och dansa och sjunga tillsammans med den och när den blev tyst talade han om (mycket tydligt) att han ville vi skulle trycka på knappen igen. Så dansade han lite till. Så höll det på en god stund innan han även tröttnade på det. (kl var närmare halv sju, SOVTID)

Nu diskar vi undan och sen blir det film ikväll (tills även vi somnar)

<3 Love your friends <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0