Babysim

I lördags började en ny termin på simningen för mitt lilla hjärta. Simning är någonting som uppskattas jättemycket från hans sida vilket även gör mig väldigt glad. Jag tycker själv det är väldigt mysigt och anslappnande att simma. Det gör ju ingenting att magtrakten blir vältränad av reglebunden simning ;)

Det roliga med simningen just nu är att Philip har kommit på att han bottnar i barnpoolen (där vi har lektionen). Så nu "fuskar" han i övningar som handlar om att klättra längst väggen och bara hålla sig i stången... Philip håller i stången, och går längst botten... Är han lik sin gammelfarmor eller vadå? :p

"Koka kaffe" tycker han också är kul. Nu har han lärt sig att man ska blåsa i vattnet, men tycker att det är mycket roligare att ropa "Aaaaa!"  och stoppa hela ansiktet i vattnet. Bubblor blir det, och skoj tycker han att det är.

Åka rutchkana ner i vattnet med huvudet före är superkul tycker han också. I lördags klättrade han själv upp på den och lade sig med armarna ovan huvudet, liggandes på mage med ansiktet framåt och for ner för rutchkanan. "Hehe!" Ropade han när han sedan blev upplyft ovan vattenytan igen.

Tänk om han kunde visa den här lyckan inför att bada i något kallare vatten!

<3 Babysim - Vilken lycka för barnen! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0