Långlunch, småsnack och underbara människor

Idag beslutade vi ett gäng personer i min nuvarande kurs att vi inte ville åka hem efter föreläsningen + dramaövningarna utan vi ville gå ut och äta en bit mat tillsammans. Så vi knatade bort till The Rosegarden, en restaurang vid Gustav Adolf torg där vi åt en underbart god Asiatisk buffé där du fick äta så mycket du ville av maten och efterrätt.

Samtalen porlade mellan oss sex och vi började diskutera hur det är att tjuvlyssna på andra. Att det är väldigt kul att höra vad andra pratar om och fundera på vad det är för människor som finns runt omkring oss. Helt plötsligt kommer en kommentar i ett samtal om män och kvinnor som vi skrattade åt och ville höra den som utomstående (tjuvlyssnare) för att se den på ett annat sätt. Det kommer senare en annan kommentar i en situation som blev himla kul med tanke på våra tidigare diskussioner om tjuvlyssning. Snack, skratt varvades med diskussioner om allt mellan himmel och jord. Vi satt på restaurangen i tre timmar innan de (tror vi) ville kasta ut oss. Så vi gick vidare till Twick pick pub där vi tog lite att dricka och fortsatte våra samtal.
Och inte förens halv sju kom vi därifrån, för att transportera oss hem för att fira helg. Alltså hade vår "lunch" tagit sju timmar. :)

<3 En helt underbar grupp är vi och jag vill inte förlora någon <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0