Potträning och djurpark

Mycket har hänt i helgen. Philip har börjat gå på pottan (emellanåt - fortfarande blöja om vi är borta), och vi har varit på Fågelparken i Helsingborg med öppna förskolan.

Att ha blöjan på är någonting som Philip AVSKYR! Han har ingen lust att sätta på den (eller bli varm och kladdig). Han drar och sliter i den när det är tid att dra den över rumpan (har bytat till en större storlek)
Så i helgen började vi introducera pottan för honom. Att göra nummer två är inga problem och då slipper han bli vad han inte vill. Även nummer ett går bra, men ibland missar man jue :p Lillen kan ju inte säga "potta" ännu, så det blir vårt jobb att sätta honom med jämna mellanrum. :) Men som sagt... två missar på fyra dagar känns helt okej, så det är bara att fortsätta träna.
Ska man göra som med hundar - sätta honom på pottan varje gång han missar?
Men det är klart skönt om han slutar med blöjan lite tidigare än vad som anses "vanligt". :) ;) livet blir lite lättare då.

I söndags var vi på Fågelparken i Helsingborg hela familjen tillsammans med andra underbara människor från öppna förskolan. Det var en underbar dag full av skratt och fotografier (inläggs senare - fel dator). Philip tyckte också att det var kul att titta på alla djuren, men jag tror nog att han tyckte det var roligast med ponnyridning :) Lite skräckblandad förtjusning. Hästen var ju något större än lilla Kina. ;) Vi gick runt och tittade på getter, flamingos och andra fåglar, fjärillar kaniner och marsvin. Vi grillade också korv och senare fikade vi med glass i värmen. En helt klart underbar dag helt klart!

<3 Ta vara på ögonblicken <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0