Underbar dag i Malmö med ett MATVRAK!

Igår var jag och Philip i Malmö där vi träffade Caroline, en gammal skolkamrat till mig i grundskolan. Det var kul att träffa henne igen! Vi började dagen på Jensens Böffhus där jag först åt förrätt, Snackkorg, en alldeles underbar smak. Till huvud rätt åt jag Kycklingfilé med råstekt potatis och Jensens favoritsås. Philip fick korv m pommes frittes och ketchup.
Han åt all sin mat, plus några potatisar från både min förrätt och huvudrätt. Han är snabb i nyporna när det är något han vill ha. :) MATVRAK! Det är tur att han är liten, så att han blir ursäktad för att äta maten med fingrarna. Jag hann inte hjälpa honom med gaffeln och den var för stor för att han skulle klara det själv (han försökte).
MEMO TILL MIG SJÄLV: Ta alltid med en egen liten gaffel när vi ska till restaurang. De har inte alltid det där!

Sen somnade Philip efter mycket om och men i sin vagn där han sov en timme. Jag och Carolin gick på Hansa Companiet där jag köpte en babybok och en penna. Jag trodde bara färgerna på pennan var olika och att bläcket var blått i alla, så jag köpte en rosa penna och började skriva i Philips babybok. Men det var ju rosa färg i pennan, så nu står det 2009 med rosa istället för blått. ;) Jaja, här har vi genustänk ;)

Philip har också igår lärt sig sätta sig upp med hjälp av bord och bänkar. Han reser sig till knäna, där han senare bestämmer sig för om han ska fortsätta upp på fötterna eller om han ska sätta sig på rumpan. Båda går alldeles utmärkt! Tiden går såååå fort!
Jag tror att det var glädjen av att trycka på DVD-spelaren och se vad som förändrades på tv:n som peppade honom.

<3 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0